SİYASET

Karamollaoğlu'nun Süleymani paylaşımı

ABD'nin düzenlediği saldırı sonucu Kasım Süleymani'nin hayatını kaybetmesine ilişkin Saade Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu resmi Twitter hesabından mesaj yayımladı.

ABD'nin düzenlediği saldırı sonucu Kasım Süleymani'nin hayatını kaybetmesinin ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bölgemizi ateş çemberinin içine çekmek için provokasyon anlamı taşıyan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.

Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"İran Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin, Bağdat’ta Amerika’nın menfur hava saldırısı sonucu hayatını kaybetmesini üzüntüyle karşıladığımı belirtmek isterim.

Bölgemizi ateş çemberinin içine çekmek için provokasyon anlamı taşıyan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kardeş İran halkının acısını yürekten paylaşıyor, İran halkına ve Süleymani ailesine baş sağlığı diliyorum."

Yorumlar 3 Yorum
Hüseyin
1 0 cevapla

Temel karamollağlu iç dünyasını gösterdi. Sünni düşmanı süleymani ve benzerlerinin kabri ilel ebed ateş olsun . Artsın azalmasın. Amin.

Murat
3 0 cevapla

Akıncı bey Kasım Süleymaniye denen afakın ABD iş şerefsiLersen farkı ne sırf Sünni diye Halep’te idlipte ne kadar müslümanın canına kıydı. Şimdi karamolla ve sizler bu adi adam için şehit oldu da derseniz şaşırmam. Teröristin dini imanı olmaz bu adama müslüman demiyorum ve inancı olduğuna da inanmıyorum.

Akıncıbeyi
3 9 cevapla

Allah razı olsun işte yapılması gereken açıklama budur. Bazı zevatın kendini bilmez zavallı ve acizce ağızlarından salyalar akarcasına ettiği beddua ve lanetlemeler değil katil amerika yanlısı cübbeli ve tayfasının açıklamaları değil. bu denli emperyalist karşıtı "en günahkar kardeşimiz bize kafirden daha sevimlidir" tarzı açıklamalar yapılmalıdır. Var olasın temel reis

Günün Manşetleri
Close menu