GÜNDEM

Erkan Baş'tan Doğu Perinçek'e sert sözler!

Doğu Perinçek ile ilgili 140 Journos'un çektiği 'Kısmen İktidar' adlı belgesel sosyal medya platformu YouTube'da izleyicilerle buluştu.

Doğu Perinçek ile ilgili 140 Journos'un çektiği 'Kısmen İktidar' adlı belgesel sosyal medya platformu YouTube'da izleyicilerle buluştu. Perinçek şimdiye kadar 300 binden fazla kişinin izlediği belgeselde gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

KULAKLARINI ÇEKTİM, HEPSİ ÇOLUK ÇOCUK

Belgeselin en çok dikkat çeken bölümlerinden biri ise Perinçek'in Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan'la ilgili yaptığı açıklamalar oldu. Deniz Gezmiş'in Filistin'e giderken kendisinden izin istediğini belirten Perinçek, "Deniz Gezmiş ile Mahir Çayan dolduruşa geldi. Kulaklarını çektim. Toyluk bu. Hepsi çoluk çocuk." ifadelerini kullandı.

BU ZÜBÜĞÜ CİDDİYE ALMAYIN

Perinçek'in sözleri tartışma konusu olurken, Perinçek'e başta Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş olmak üzere sol kesimden çok sayıda tepki geldi. Baş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Konu Perinçek bile olsa tümünü izlemeden yorum yapmamak için açtım, 3 dakika sonra kapattım. İlk oyumu 61 seçiminde TİP'e verdim diyor, Aybar'ın konuşmasından etkilenmiş.

1- TİP 1961 seçimlerine giremedi.

2- Aybar, 1962'de Genel Başkan oldu. (Özet, bu Zübüğü ciddiye almayın!)" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 3 Yorum
Ayhan
0 0 cevapla

%5 bile alamayan bir partinin başkanı ne haber yapıyorsunuz siz reklam ajansı mısınız. Sizin haber buna benzemiş. Garga yiyecek bulamayınca kendi bokunu yermiş.

Tahir aydın
0 0 cevapla

erken baş gibi bir müptezelin,sırf bügün kendi yanlarında durmuyor diye, doğu perinçek hakkında sarfettiği sözleri, sizde niye allayıp pullayıp sürmanşet verdiniz, bende onu anlamıyorum,, güya özışıkların sitesi dedik, hele de süleyman özışık ın, haber derseniz haber değil, hiç bir değer taşımıyor, eski yol yürüdükleri, kendilerinden bildikleri, bu zat bügün, yanlarında durmuyor, cumhur ittifakına daha yakın duruyor, vatan paramparça olsun demiyor kendileri gibi, hepsi ve daha fazlası hatta bütün erdoğan düşmanları, doğu perinçeki hedefe koymuşlar da, siz niye buna alet oluyorsunuz?

HÜSEYİN SEVİNÇ
0 0 cevapla

Ciddiye alanlar varmış demek ki?

Günün Manşetleri
Close menu