Bu kumpasın hedefi Erdoğan'dır
Karar gazetesi yazarı Yusuf Ziya Cömert,Rahmi Turan'ın ortaya attığı iddia ve devamındaki gelişmelerle ilgili bir yazı yazdı.
Karar gazetesi yazarı Yusuf Ziya Cömert,Rahmi Turan'ın ortaya attığı iddia ve devamındaki gelişmelerle ilgili bir yazı yazdı. Cömert’e göre “kumpas” olarak nitelediği olayın asıl hedefi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dı ancak bu tutmadı ve tersine döndü.
Cömert, “Salaklık kumpaslardan daha etkilidir” başlıklı köşe yazısında 20 Kasım’da Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın köşe yazısıyla alakalı yazıyı şöyle özetledi:
Bu, basit, şark kurnazlığıyla geliştirilmiş bir ‘kumpas’ ise, hedefi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır, ve tutmamıştır, tersine dönmüştür.
Orta halli, vasat zeka ürünü bir kumpassa hedefi Muharrem İnce’dir ve bu da tutmamıştır, haber Muharrem İnce’ye bir aktivite fırsatı bahşetmiştir.
Eğer daha gelişmiş, daha ince, iyi örülmüş bir kumpassa hedefi Kemal Kılıçdaroğlu’dur ve tutmuştur, muvaffak olmuştur.
Ama belki de hiç kumpas mumpas değildir, kötü gazeteciliktir, salaklıktır falan...
Zaten salaklık, kumpaslardan daha etkilidir.
Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştü.
Istanbul secimini kazanmak icin bebek katili aponun kardesi interpool tarafindan aranan osman öcalani trt.ye cikartip akepeye oy isteten birinin bu kumpasi yapmasi normal degilmi??mavi marmaracilari gemiye bindirip ölüme gönderen birinin sonra „“bana mi sordunuz giderken gitmeseydiniz“ demesi normal de bu kumpasi yapmasimi normal diil hedefe varmak icin gerekirse papaz kiyafeti bile giyerim diyenden ben hersey beklerim ya siz akepeliler???
Kumpas sarayin isi ki kumpas da diil aslinda dün;osloda pkk ile görüsüp sonra saklayan sonrada pkk ile osloda görüsen serefsizdir diyen reyyiz degilmi??cemaatle her türlü kumpasi kuran reyyiz degilmi??deniz baykalin ve dört mehepeli milletvekillerinin kasedini cemaat cekti reyyizde eline alip secim meydaninda „genel bunlar genel“ diye sallamadimi cok muhterem halkimizda aaaaaa genelmis kosup oylari akepeye verelim demedilermi???son iistanbul secimlerinde osman öcalan denilen teröristi trt.ye cikartip akepeye oy isteten sahistan her türlü kumpas ve ückagidi ben beklerim ya siz??