Ali Babacan AK Parti oylarını bölebilir mi?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Ali Babacan, AK Parti oylarını bölebilir mi?" sorusuna yanıt verdi.
Haber Global ekranlarında Jülide Ateş'in konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal oldu.
Mahir Ünal Ünal merak edilen soruya yanıt olarak "Bugüne kadar yaptığımız araştırmalarda ne Babacan'ın ne de Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu parti bizim tabanımızdan oy gitmiş değil. Zaten oy diyebileceğimiz bir oy oranları da söz konusu değil" dedi.
'SÖZ KONUSU DEĞİL'
Program sunucusu Jülide Ateş'in "Ali Babacan, AK Parti oylarını bölebilir mi?" sorusuna çok konuşulacak bir yanıt vererek, "Bugüne kadar yaptığımız araştırmalarda ne Babacan'ın ne de Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu parti bizim tabanımızdan oy gitmiş değil. Zaten oy diyebileceğimiz bir oy oranları da söz konusu değil" dedi.
Dediğiniz gibi, zaten bir oy oranları da mevcut değil, şayet olur da oyları bir gün olur ise, gelin ittifak yapalım derseniz, gelin tekrar birleşelim derseniz siz onlardan daha neccis daha pis siniz, ateistlerle ittifak yapın eyvallah, ama saadet- davutoğlu, babacan, abdullah gül le yapmayın, ateistler dinsiz imansızdır ama nettir, onun dini ona bizim ki bize, ama bu 4 lünün kıblesi belli değil, koltuk için satamaycağı bir değeri yoktur, bir fikri düşüncesi davası olan ateist mi makbul? hiç bir değeri olmayan, karısının ihtirası, hırsı için, tüm değerlerinden vazgeçmiş, sözüm ona milli görüşçü- dün bıyıklı şimdi bıyıksız gül mü? tc ayten e hoş görünmek için:) yahudiler dahi bu fırıldaklığınıza şapka çıkarır.
Kimden bahsediyorsunız etkisiz elemanın teki o . İstediğiniz sayıyla çarpın farketmez sonuç hain fitneci ve koca bir sıfır.