EKONOMİ

Sucuk, tavuk, şeker, un, ayçiçek yağı fiyatı dipte; Tarım kredide dev indirim

Ramazan ayıyla birlikte Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, vatandaşların bütçesine destek sağlamak amacıyla özel bir kampanya başlattı.

Türkiye genelindeki tüm kooperatif marketlerinde geçerli olan bu kampanya, temel gıda ürünleri dahil olmak üzere toplamda 157 ürünün fiyatını sabitliyor.

Kampanya Detayları

15 Mart 2025 tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında, pirinç, makarna, un, şeker ve sıvı yağ gibi temel ihtiyaç ürünleri, zam yapılmadan satışa sunulacak. Bu durum, Ramazan alışverişi yapmayı planlayan vatandaşlar için büyük bir avantaj oluşturacak.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, enflasyonun yüksek olduğu bu dönemde özellikle temel gıda fiyatlarında vatandaşların yanında olmak için harekete geçti. Yapılan açıklamada, bu kampanyanın vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama noktasında önemli bir katkı sağlayacağı belirtildi.

Ürün Bilgileri

Kampanya kapsamında indirimli ürünlerin listesi ve fiyat detayları, tüm kooperatif market satış noktalarından ve Tarım Kredi Market’in resmi duyurularından takip edilebilecek. Bu sayede, vatandaşlar ihtiyaç duydukları ürünlere ulaşırken bütçelerini de koruma fırsatı bulacak.

Kaynak: https://tarimkredi.org.tr/faal%C4%B1yetler/kooperatif-market/

Derleme: nethaber.com

Yorumlar
Günün Manşetleri