Galatasaray kalecisini buldu!

Muslera'nın sakatlanmasının arından kaleci arayışlarına hız veren Galatasaray Fatih Öztürk ile anlaşma sağladı

Galatasaray, sakatlığından dolayı bir süre kadroda yer alamayacak olan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın yerine kaleci arayışı sürüyordu. Sarı-kırmızılılar, bu kapsamda kaleci Fatih Öztürk ile anlaşma sağladı. Kasımpaşa ile sözleşmesini fesheden Fatih Öztürk, yeni sezonda Galatasaray'ın kalecisi olacak. 33 yaşındaki kaleci ile 2 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

Deneyimli kaleci, kariyerinde Eyipspor, Gölcükspor, 1461 Trabzon, Trabzonspor ve Akhisarspor'da oynadı. Fatih Öztürk, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da 22 Süper Lig, 2 de Türkiye Kupası olmak üzere toplam 24 resmi müsabakada görev aldı. Fatih ayrıca Akhisarspor ile Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'yı kazandı.

"Chicago" müzikali Zorlu PSM'de sanatseverlerle buluşacak Altının gramı 3 bin 949 liradan işlem görüyor BİM, 4 yeni GES yatırımını devreye aldı Yurt dışına kaçırılan Marcus Aurelius heykeli Türkiye'ye iade edildi DMM'den İklim Kanunu ile ilgili iddialara dair açıklama Bakan Bak’tan milli halterci Harun Algül için tebrik mesajı