Savcı konsolos görevlisi Topuz için 15 yıl hapis istedi

Savcı, ABD İstanbul Başkonsolosluğu irtibat görevlisi Metin Topuz için FETÖ üyeliğinden 15 yıl hapis isterken, 'casusluk' ve 'gizliliği ihlal etme' suçlarından da beraat talep etti.

Metin Topuz’un yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. ABD İstanbul Başkonsolosluğu irtibat görevlisi Metin Topuz için FETÖ üyeliğinden 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapsi istendi. 

BERAAT TALEBİ
Topuz hakkında "Devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal ve askeri casusluk amacıyla temin etme" ve "gizliliği ihlal etme" suçlarından  ise beraat talep edildi.

Fenerbahçe Galatasaray maçının VAR’ı Pascal Müller oldu Emekli ikramiye farkları 3 Nisan'da ödenmeye başlanacak Bakan Bolat: Bugün, milli ekonomiye sahip çıkma günü Bakanlıktan 2,5 milyon çocuğa otizm taraması