Gelin ve damat düğünlerinde Türk ve Azerbaycan bayrağı açtı

Tokat'ta dünya evine giren Mesut ve Hülya Aktürk çifti, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da Ermenistan işgali altında bulunan topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyona destek vermek amacıyla düğün salonuna ellerinde Türk ve Azerbaycan bayrağı ile birlikte girdi.

Özel bir düğün salonun da evlenen AK Parti Tokat Gençlik Kolları Başkanı Mesut ve Hülya Aktürk çifti, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'daki işgalini sona erdirmek için başlattığı operasyona, düğünlerinde Türk bayrağı ve Azerbaycan bayrağı açara destek verdi. Çift salona, 'Çırpınırdı Karadeniz' türküsü eşliğinde girdi. Çifti bayraklarla gören davetliler ise alkışladı. 

Azerbaycan'ın her zaman yanlarında olduğunu söyleyen damat Mesut Aktürk, "Azerbaycan bizim ebedi dostumuz ve kardeşimizdir. Bu ilelebet de böyle kalacaktır. Biz de bu mutlu günümüzde Azerbaycanlı kardeşlerimize buradan destek vermek istedik. Her şey çok güzel olacak" dedi.

Hülya Aktürk ise, "Kardeşlerimizi hiçbir zaman unutmadık. Bundan sonra da unutmayacağız" diye konuştu. 

New York borsası karışık seyirle kapandı Bilim insanları, düşünceleri gerçek zamanlı sesli kelimelere dönüştürebilen cihaz geliştirdi Trump’tan El Salvador Devlet Başkanı Bukele’ye teşekkür Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde yarın Barcelona'yı ağırlayacak Fenerbahçe ile Galatasaray kupada 27. randevuda AK Parti İstanbul teşkilatı, 200 bin aileye Ramazan ziyareti gerçekleştirdi